Doorgaan naar artikel

Gezonde dieren en een gezonde portemonnee

‘Voeren voor win-win’ is de kennissessie die Melkvee100plus en Boerderij met KWS Benelux en Boehringer Ingelheim op woensdag 29 november organiseren tijdens de RMV in Gorinchem.

Biestmanagement, kan het beter? Volgens Monique Driesse van Boehringer Ingelheim is dat geen vraag. Biest is volgens haar het vloeibare goud voor kalveren! Monique geeft inzicht of bedrijven voldoende hoeveelheid en goede kwaliteit biest hebben en of dit ook in de kalveren terecht komt. Monique gaat in op simpele hulpmiddelen die je inzicht in en verbeterpunten voor het biestmanagement bieden.

Daarna gaat Jolmer de Vries van KWS in op Seed2Feed. Hij legt uit hoe je daarmee kunt berekenen welke teelten op jouw bedrijf wel of niet interessant zijn en wat de consequenties van eventuele keuzes voor andere teelten zijn. Daarbij maakt hij een koppeling met de rantsoenen die daardoor ontstaan.

Het rondetafelgesprek onder leiding van Boerderij-hoofdredacteur Jan Vullings wordt afgesloten met een netwerklunch. De sessie start om 11:15 uur.

Aanmelden voor deze sessie kan tijdens de bestelling van je toegangsticket voor RMV Gorinchem.

Share this

Gerelateerde artikelen

Beheer
WP Admin