Doorgaan naar artikel

Woensdag Webinar voor ondernemers | Stikstof: hoe nu verder?

Stikstofproblematiek, kamerbrieven, nieuwe maatregelen, duurzame innovatieve oplossingen, kreten die u de laatste tijd veel gehoord heeft. Ondertussen ziet u als ondernemer door de bomen het bos niet meer, in een wirwar van wet- en regelgeving.

Toekomstperspectief en kansen zijn er desondanks nog voldoende! Maar wat is nu wél of niet voor u van toepassing? Welke strategische keuzes moet u maken voor een gezonde bedrijfsvoering in de toekomst?

Tijdens dit webinar willen wij u hier inzicht in geven. Aan tafel onze gastheer Wilfried Dam, Stefan van Summeren, manager / senior adviseur bedrijfslocatie van Rombou en Trienke Elshof, provinciaal voorzitter LTO Noord en portefeuillehouder ‘Ondernemen in een gezonde omgeving’ bij LTO Nederland. Samen bespreken zij de maatregelen voor de melkveehouderij, de gebiedsgerichte aanpak van natura200 gebieden plus de maatregelen op korte termijn en visie voor de lange termijn.

Kijkt u mee op woensdag 20 mei, vanaf 10 uur? U kunt tijdens dit webinar live al uw ondernemersvragen stellen. Inschrijven is gratis en kan op www.flynth.nl/webinar

De melk- en rundveehouderij wordt steeds kennisintensiever. Extra aandacht voor de liquiditeit wordt steeds belangrijker. Er zijn veel mogelijkheden om uw rendement zo hoog mogelijk te houden. De gespecialiseerde adviseurs van Flynth adviseurs en accountants ondersteunen u graag met advies, toegespitst op uw bedrijfsvoering. Daarnaast heeft u met FlynthVision, naast uw vertrouwde accountantsrapport en fiscale advisering, altijd uw ontvangsten en uitgaven scherp in beeld. Flynth voegt daar een schatting voor het komend jaar aan toe, zodat u in één oogopslag ziet hoe het gaat lopen.

Toenemende kapitaalomvang, een steeds complexere financiële situatie. Hoe speelt u in op dit soort ontwikkelingen die mogelijk ook uw bedrijf gaan raken? Onze adviseurs kunnen u begeleiden bij het aanpassen van uw systemen en bedrijfsprocessen. Uw persoonlijke situatie en wensen staan altijd centraal in ons advies.

Meer over Flynth

Bekijk meer

Share this

Gerelateerde artikelen

Beheer
WP Admin