Doorgaan naar artikel

Flynth en NAJK verlengen partnerschap

Flynth en NAJK verlengen partnerschap partner

Flynth en NAJK verlengen partnerschap

Flynth adviseurs en accountants en het Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt (NAJK) hebben een nieuwe partnerovereenkomst ondertekend. De overeenkomst tussen NAJK en Flynth is op donderdag 18 april ondertekend door Andre Arfman, voorzitter van NAJK, en Bas Hidding, voorzitter raad van bestuur bij Flynth. Flynth is blij dat ze via het delen van kennis een bijdrage kunnen blijven leveren aan het versterken van de agrarische sector en jonge boeren en tuinders.

Kennisdeling en visieontwikkeling

NAJK is de belangenbehartigingsvereniging voor jonge boeren en tuinders en vertegenwoordigt een enthousiaste en toegankelijke groep van 8.000 jonge agrarische ondernemers in Nederland. Flynth en NAJK werken al jaren samen om jonge agrarische ondernemers te ondersteunen in hun ambities. Ook de komende jaren zal kennisdeling en visieontwikkeling rondom agrarisch ondernemerschap centraal staan.

Versterken van de sector

Flynth heeft een coöperatieve achtergrond en wil als marktleider in de agrarische sector- een bijdrage leveren aan een gunstig ondernemersklimaat waarin jonge boeren en tuinders de ruimte houden om te werken aan duurzaam rendement. Als partner van het NAJK kan Flynth de leden van NAJK verrijken met kennis, ontwikkelingen en informatie uit de sector. “Het is van belang dat jonge boeren en tuinders toegang hebben tot relevante kennis uit de agrarische sector, dit versterkt de toekomstbestendigheid van de sector”, vertelt Andre Arfman.

Samenwerken

Met de ondertekening van de partnerovereenkomst verbindt Flynth zich voor het komende jaar opnieuw aan het NAJK. “Flynth zal in deze periode het NAJK ondersteunen met kennis en kunde en bij de lobby rondom de invulling van het bedrijfsovernamefonds. Verder gaan wij speciaal voor de lokale AJK afdelingen in het land bijeenkomsten organiseren en faciliteren. Deze lokale afdelingen kunnen hier -naast de inbreng van onze kennis- een aparte vergoeding voor ontvangen”. Zo willen we niet alleen op landelijk niveau maar ook in de regio pal naast jonge boeren en tuinders staan.”, aldus Bas Hidding.

De melk- en rundveehouderij wordt steeds kennisintensiever. Extra aandacht voor de liquiditeit wordt steeds belangrijker. Er zijn veel mogelijkheden om uw rendement zo hoog mogelijk te houden. De gespecialiseerde adviseurs van Flynth adviseurs en accountants ondersteunen u graag met advies, toegespitst op uw bedrijfsvoering. Daarnaast heeft u met FlynthVision, naast uw vertrouwde accountantsrapport en fiscale advisering, altijd uw ontvangsten en uitgaven scherp in beeld. Flynth voegt daar een schatting voor het komend jaar aan toe, zodat u in één oogopslag ziet hoe het gaat lopen.

Toenemende kapitaalomvang, een steeds complexere financiële situatie. Hoe speelt u in op dit soort ontwikkelingen die mogelijk ook uw bedrijf gaan raken? Onze adviseurs kunnen u begeleiden bij het aanpassen van uw systemen en bedrijfsprocessen. Uw persoonlijke situatie en wensen staan altijd centraal in ons advies.

Meer over Flynth
Beheer
WP Admin