Doorgaan naar artikel

Duidelijkheid over de mest

Het bedrijf van Han van der Hulst in Zuidschermer (N.-H.) groeide in drie jaar tijd van 70 melkkoeien met jongvee op 60 hectare naar 200 melkkoeien zonder jongvee op dezelfde hoeveeelheid land. Hij groeide dus van extensief naar intensief en wilde weten hoe de nieuwe fosfaatreferentie melkvee voor zijn bedrijf uitpakt en hoeveel mest hij af moet zetten in 2015. Flynts nieuwe Check Melkveewet bracht duidelijkheid.

De melk- en rundveehouderij wordt steeds kennisintensiever. Extra aandacht voor de liquiditeit wordt steeds belangrijker. Er zijn veel mogelijkheden om uw rendement zo hoog mogelijk te houden. De gespecialiseerde adviseurs van Flynth adviseurs en accountants ondersteunen u graag met advies, toegespitst op uw bedrijfsvoering. Daarnaast heeft u met FlynthVision, naast uw vertrouwde accountantsrapport en fiscale advisering, altijd uw ontvangsten en uitgaven scherp in beeld. Flynth voegt daar een schatting voor het komend jaar aan toe, zodat u in één oogopslag ziet hoe het gaat lopen.

Toenemende kapitaalomvang, een steeds complexere financiële situatie. Hoe speelt u in op dit soort ontwikkelingen die mogelijk ook uw bedrijf gaan raken? Onze adviseurs kunnen u begeleiden bij het aanpassen van uw systemen en bedrijfsprocessen. Uw persoonlijke situatie en wensen staan altijd centraal in ons advies.

Meer over Flynth

Bekijk meer

Share this

Gerelateerde artikelen

Beheer
WP Admin