Doorgaan naar artikel

De overstap naar automatisch melken

De overstap naar automatisch melken

Foto: Lely

De overstap van traditioneel melken naar automatisch melken, wat komt er allemaal bij kijken? Ontdek waar je op moet letten bij de aanschaf van een melkrobot en hoe Lely ondersteunt bij de opstart.

Wat verandert er in de bedrijfsvoering? Wat levert automatisch melken op? Hoelang duurt het tot de koeien gewend zijn? Welke mogelijkheden biedt een melkrobot? Hoe ziet het opstart proces eruit? Veel vragen die naar voren komen bij de oriëntatie op automatisch melken. Om deze vragen te beantwoorden organiseerde Lely onlangs een webinar over de overstap op automatisch melken.

Kijk het webinar terug en maak kennis met veehouder Niek van der Horst. Hij vertelt over zijn ervaring met automatisch melken en blikt terug op het traject van sales to service (o.a. inmelken en opstart begeleiding). Kom daarnaast meer te weten over Lely Bedrijfsondersteuning en leer meer over de verandering op het melkveebedrijf van traditioneel naar automatisch melken.

Als internationaal familiebedrijf in de agrisector is Lely dagelijks bezig het leven van veehouders aangenamer te maken met innovatieve oplossingen en gerichte services. Daartoe biedt het bedrijf oplossingen voor nagenoeg alle werkzaamheden in de koeienstal: van melkrobots tot verzorgingsproducten, van automatische voersystemen tot stalreinigers. En advies voor het slim inrichten van het melkveebedrijf met gebruik van managementsystemen.

Meer over Lely

Bekijk meer

Delen

Gerelateerde artikelen

Beheer
WP Admin