Doorgaan naar artikel

Najaarsronde SDE+ start op 3 oktober

Op 3 oktober 2017 gaat de regeling Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+) weer open. Voor de najaarsronde van deze regeling is een budget van maar liefst 6 miljard euro beschikbaar, bedoeld voor projecten gericht op energieproductie uit hernieuwbare energiebronnen.

De belangrijkste wijzigingen voor de najaarsronde zijn:
* een verlaging van het basisbedrag voor Zon-PV
*het verkorten van de ingebruiknametermijn voor kleinschalig Zon-PV van drie naar anderhalf jaar
* het sluiten van de categorie ‘bij- en meestook van biomassa

U kunt een aanvraag indienen t/m 26 oktober 2017.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Neem contact op met uw adviseur. Flynth is bereikbaar via subsidiedesk@flynth.nl of telefoonnummer 088 236 77 77.

De melk- en rundveehouderij wordt steeds kennisintensiever. Extra aandacht voor de liquiditeit wordt steeds belangrijker. Er zijn veel mogelijkheden om uw rendement zo hoog mogelijk te houden. De gespecialiseerde adviseurs van Flynth adviseurs en accountants ondersteunen u graag met advies, toegespitst op uw bedrijfsvoering. Daarnaast heeft u met FlynthVision, naast uw vertrouwde accountantsrapport en fiscale advisering, altijd uw ontvangsten en uitgaven scherp in beeld. Flynth voegt daar een schatting voor het komend jaar aan toe, zodat u in één oogopslag ziet hoe het gaat lopen.

Toenemende kapitaalomvang, een steeds complexere financiële situatie. Hoe speelt u in op dit soort ontwikkelingen die mogelijk ook uw bedrijf gaan raken? Onze adviseurs kunnen u begeleiden bij het aanpassen van uw systemen en bedrijfsprocessen. Uw persoonlijke situatie en wensen staan altijd centraal in ons advies.

Meer over Flynth

Share this

Gerelateerde artikelen

Beheer
WP Admin