Doorgaan naar artikel

Lely Astronaut A5: een nieuwe mijlpaal in automatisch melken!

Marcel Wolthuis en zijn vrouw Pauline Exterkate zijn een van de eerste gebruikers van Lely’s nieuwste generatie melkrobot. Ze zijn onlangs overgestapt van A2 naar A5 melkrobots. Marcel Wotlhuis: ‘De A5 biedt veel voordelen ten opzichte van de A2.’

Bekijk de video over de ervaringen van Marcel Wolthuis en Pauline Exterkate met de Astronaut A5!

Tijdens de Lely Future Farm Days introduceerde Lely de nieuwe mijlpaal in melken: de Lely Astronaut A5. Bestudering van de interactie tussen de koe en de machine en de feedback van vele boeren, hebben geleid tot een systeem dat de succesvolle Lely methode van automatisch melken combineert met ongeëvenaarde betrouwbaarheid, gebruiksgemak en kostenefficiëntie. De nieuwe A5-melkrobot betekent stressvrij melken voor zowel de boer als zijn koeien.

Om onder alle omstandigheden een vlekkeloze werking te garanderen is er een uitgebreid, wereldwijd testprogramma opgezet met meer dan 30 klanten en meer dan 2 miljoen melkingen, onder zeer uiteenlopende temperaturen.

Als internationaal familiebedrijf in de agrisector is Lely dagelijks bezig het leven van veehouders aangenamer te maken met innovatieve oplossingen en gerichte services. Daartoe biedt het bedrijf oplossingen voor nagenoeg alle werkzaamheden in de koeienstal: van melkrobots tot verzorgingsproducten, van automatische voersystemen tot stalreinigers. En advies voor het slim inrichten van het melkveebedrijf met gebruik van managementsystemen.

Meer over Lely

Share this

Gerelateerde artikelen

Beheer
WP Admin