Doorgaan naar artikel

Scoor met beter mengen van rantsoenen

Scoor met het beste mengresultaat en een optimale rantsoenbenutting. Elke hap is voor jouw melkvee op elk moment van de dag hetzelfde.

Wist je dat pensverzuring, zonder dat je het merkt, tot wel € 300 per koe per jaar kost? Met Constant Voeren, krijgen de koeien met elke hap hetzelfde binnen. De voeropname is hierdoor constanter, waardoor je schommelingen in de pens-pH voorkomt. Dit draagt bij aan het voorkomen van slepende melkziekte en pensverzuring.

Beter mengen, beter voeren

Beter mengen is beter voeren. Zeker nu je wellicht in de overgang tussen het weiderantsoen en het stalrantsoen zit, is een perfect gemengd rantsoen een belangrijke voorwaarde om de melkproductie op peil te houden. Zeker voor de graskuilen die rond 1 juni zijn gewonnen is goed mengen erg belangrijk. Vaak levert beter mengen een hogere drogestofopname op. 

Scoor met Constant Voeren

Scoor ook met Constant Voeren en profiteer van gezonde dieren, een beter resultaat en een betere benutting van ruwvoer. Zoek de specialist in jouw regio.

Agrifirm Nutritional Solutions levert kwaliteitsveevoeders en tal van andere producten en diensten aan u als ondernemer in de melkveehouderij. Het rendement van onze klanten staat daarbij centraal. We werken voortdurend aan nieuwe assortimenten en concepten die zijn toegesneden op specifieke behoeftes. We zijn marktleider op het gebied van veevoeders in Nederland.

Meer over Agrifirm

Share this

Gerelateerde artikelen

Beheer
WP Admin