Doorgaan naar artikel

Meld je aan voor Online Vector Event op 14 april

Wil je meer weten over automatisch voeren? Tijdens het Online Vector Event van Lely op donderdag 14 april komen allerlei onderwerpen rondom automatisch voeren aan bod. Denk aan de implementatie van de Vector-voerrobot en de kosten en baten ervan. Ook is er ruimte voor interactie. Kijk je mee?

Ben jij benieuwd naar de inpasbaarheid van de Vector-voerrobot op jouw bedrijf? Wil je weten wat de kosten en baten zijn bij de aanschaf van een Vector? Of wil je graag weten wat er verandert in je voerstrategie wanneer je overstapt op automatisch voeren? Kijk dan op 14 april naar het Online Vector Event. Tijdens dit event gaat host Jan Arie Koorevaar in gesprek met zijn gasten over verschillende onderwerpen omtrent automatisch voeren.

Het evenement wordt LIVE uitgezonden, waardoor host en sprekers de interactie kunnen aangaan met de kijkers thuis. Extra leuk dus!

Dit zijn de onderwerpen tijdens het Online Vector Event

– Voerstrategie – Vaker voeren stimuleert ruwvoeropname en is daarmee goed voor diergezondheid, vruchtbaarheid en productie. Door meerdere keren per dag te vreten, blijft de pH-waarde in de pens constant. Daardoor benutten runderen het gevreten rantsoen beter. De dieren groeien beter en worden actiever; ze komen vaker naar de melkrobot en leveren zo meer melk in de tank.

– Kosten & baten – Investeren kost geld. Maar wat levert het op? We hebben het over de financiering en het rendement van de Lely Vector. Wist je dat je gemiddeld € 4000,- bespaart op dieselkosten per jaar?

– Implementatie van de Vector – De Vector past in elke stalsituatie. We bespreken de opties van bestaande stallen, maar ook de modulaire voerkeuken in samenwerking met IDAgro.

Dit zijn de sprekers

Tijdens het online event vervult Jan Arie Koorevaar de rol van host. Jan Arie is melkveehouder in Goudriaan (Zuid-Holland). Hij heeft vorig jaar bedrijven bezocht die de overstap hebben gemaakt naar automatisch voeren. Jan Arie ontvangt de volgende sprekers:

Rick Hoksbergen, branche-expert Melkveehouderij bij Countus.

Barbara Thomassen deelt haar ervaringen als melkveespecialist bij For Farmers en werkt thuis op haar bedrijf met de Vector.

Kasper Tankink is Farm Management Support adviseur bij Lely Center Zelhem en deelt zijn kennis over vraagstukken die komen kijken bij automatisch voeren met de Vector.

Wim Lubbersen is melkveehouder en maakt gebruik van het automatisch voersysteem van Lely.

Wil je meer weten over automatisch voeren? Meld je aan voor het Online Vector Event!

Als internationaal familiebedrijf in de agrisector is Lely dagelijks bezig het leven van veehouders aangenamer te maken met innovatieve oplossingen en gerichte services. Daartoe biedt het bedrijf oplossingen voor nagenoeg alle werkzaamheden in de koeienstal: van melkrobots tot verzorgingsproducten, van automatische voersystemen tot stalreinigers. En advies voor het slim inrichten van het melkveebedrijf met gebruik van managementsystemen.

Meer over Lely

Bekijk meer

Share this

Gerelateerde artikelen

Beheer
WP Admin