Doorgaan naar artikel

Goed voeren, zo moet dat !

Lely reist momenteel door het hele land om u te informeren over de optimale voerstrategie voor uw dieren. De Smart feeding on tour (powered by Lely) behandelt onderwerpen als voerbeheer, de behoeften van verschillende groepen en diergezondheid. Deelname is gratis.

 

Smart feeding on tour (powered by Lely)

Efficiënt voeren heeft een positief effect op de gezondheid van de koe en de melkproductie. De juiste porties in de juiste hoeveelheden mengen en op precies het juiste moment vrijgeven, vereist kennis, begrip en tijd. Onze automatische voerproducten nemen deze taak op zich en zijn uiterst efficiënt. Dit bespaart u tijd en zorgt altijd voor de juiste feed op het juiste moment.

Leer tijdens de Smart feeding on tour (powered by Lely) nieuwe dingen van verschillende experts en boeren in uw omgeving. Op deze dag bieden we een interactief programma met verschillende onderwerpen op het gebied van optimaal voeren.

Deelname is gratis. Het programma en meer informatie over een locatie bij u in de buurt vindt u op lely.com/nl/smartfeedingontour

Als internationaal familiebedrijf in de agrisector is Lely dagelijks bezig het leven van veehouders aangenamer te maken met innovatieve oplossingen en gerichte services. Daartoe biedt het bedrijf oplossingen voor nagenoeg alle werkzaamheden in de koeienstal: van melkrobots tot verzorgingsproducten, van automatische voersystemen tot stalreinigers. En advies voor het slim inrichten van het melkveebedrijf met gebruik van managementsystemen.

Meer over Lely

Share this

Gerelateerde artikelen

Beheer
WP Admin