Doorgaan naar artikel

De KWS velddag mais nu bij u thuis!

De KWS velddag mais nu bij u thuis! partner

De KWS velddag mais nu bij u thuis!

Om de kans op een COVID-19 besmetting te voorkomen, heeft KWS besloten om dit seizoen geen veldbijeenkomsten te laten plaatsvinden waar grote groepen telers samenkomen. KWS neemt daarin haar verantwoordelijkheid. Helaas hebben we u daarom niet op onze verschillende demovelden mogen ontmoeten. Om u toch een inkijkje te geven op onze velden, is voor u de volgende video gemaakt die u nu rustig thuis kunt bekijken.

Heeft u vragen over de video, onze producten of over de teelt van mais, Snelle Lente Rogge of KWS Feedbeet? Neem dan contact op met uw regionale KWS-adviseur. Zijn contactgegevens zijn te vinden op www.kwsmaiszaad.com/nl/contact. De adviseurs staan u graag te woord!

Al meer dan 160 jaar veredelt KWS gewassen waaronder maïs, in de gematigde klimaatzones. Maïs is wereldwijd het meest geteelde gewas en heeft een belangrijke positie in het productassortiment van KWS.

KWS Benelux is als onafhankelijk kweekbedrijf marktleider in de Benelux in maïszaden.

De doelstelling is om iedere maïsteler te voorzien van toegevoegde waarde op het landbouwbedrijf in de vorm van goede, op het bedrijf passende, maïsrassen en een professionele teeltbegeleiding. Met trots, passie en de ervaring die is opgedaan in de landbouwpraktijk werken de medewerkers van KWS Benelux dagelijks aan het behalen van deze doelstelling.

KWS hanteert in de Benelux al meer dan 20 jaar een duidelijke visie die volledig conform is aan de goede landbouwpraktijk. Deze visie is gebaseerd op duurzaamheid, vertrouwen en degelijkheid. KWS streeft, op basis van een uitgebreid veredelingsprogramma, naar het hoogst haalbare saldo voor de teelt van voedermaïs.

Meer over KWS
Beheer
WP Admin