Doorgaan naar artikel

Optimaal voeren? Kom naar de Smart Feeding Tour

Optimaal voeren? Kom naar de Smart Feeding Tour partner

Foto: Lely

Lely reist van 8-10 maart met de Smart Feeding Tour door Nederland om melkveehouders te informeren over de optimale voerstrategie voor hun dieren. Aan bod komen voerbeheer, de behoeften van verschillende groepen en diergezondheid. Leer nieuwe invalshoeken van verschillende experts en boeren in je omgeving. Tijdens de Smart Feeding Tour biedt Lely een interactief programma met verschillende onderwerpen op het gebied van optimaal voeren.

Efficiënt voeren heeft een positief effect op de gezondheid van de koe en de melkproductie. De juiste porties in de juiste hoeveelheden mengen en op precies het juiste moment vrijgeven, vereist kennis, begrip en tijd. Onze automatische voerproducten nemen deze taak op zich en zijn uiterst efficiënt. Dit bespaart u tijd en zorgt altijd voor de juiste feed op het juiste moment.

Tijdens de Smart Feeding Tour krijg je informatie van verschillende experts en boeren in je omgeving. Op deze dag biedt Lely een interactief programma met verschillende onderwerpen op het gebied van optimaal voeren.

Deelnemers Smart Feeding Tour

Deze bedrijven nemen deel aan de Smart Feeding Tour:

• Melkveebedrijf Noordzigt, St. Jacobiparochie (VOL)

• Familie Stapel, Meppel – 8 maart

• Melkveebedrijf Henri Willig B.V, Katwoude – 10 maart

• Familie Lubbersen, Holten – 9 maart

Bekijk het programma en lees meer informatie over de Smart Feeding Tour

Wat levert automatisch voeren op?

Afgelopen najaar ging Jan Arie Koorevaar op ‘VecTour’. Hij bezocht verschillende veehouders in Nederland en België die op hun eigen manier automatisch voeren hebben ingepast op hun bedrijf. Allen met een eigen visie en eigen doelen. Waarom kozen zij voor automatisch voeren? Koorevaar zocht het uit, wat is zijn conclusie?

Als internationaal familiebedrijf in de agrisector is Lely dagelijks bezig het leven van veehouders aangenamer te maken met innovatieve oplossingen en gerichte services. Daartoe biedt het bedrijf oplossingen voor nagenoeg alle werkzaamheden in de koeienstal: van melkrobots tot verzorgingsproducten, van automatische voersystemen tot stalreinigers. En advies voor het slim inrichten van het melkveebedrijf met gebruik van managementsystemen.

Meer over Lely
Beheer
WP Admin