Doorgaan naar artikel

Het beste vanggewas na maïs? Snelle Lente Rogge!

Het beste vanggewas na maïs? Snelle Lente Rogge! partner

Het beste vanggewas na maïs? Snelle Lente Rogge!

De unieke combinatie van vanggewas en eiwitproducent. Kijk naar de voordelen van Snelle Lente Rogge voor uw bedrijf in de video.

Snelle Lente Rogge is als hybride rogge een innovatieve ontwikkeling van KWS. Met Snelle Lente Rogge wordt als vanggewas voldaan aan de eis om te voldoen aan de nitraatrichtlijn door de uitspoeling van reststikstof op maïspercelen te verminderen en tegelijkertijd levert de oogst vroegtijdig in het voorjaar veel drogestof en eiwit op.

Het voorziet daarmee perfect in de behoefte om meer zelfvoorzienend te zijn in eiwit en daarmee bent u minder afhankelijk van externe eiwitbronnen. De enige echte Snelle Lente Rogge is bij zaai duidelijk herkenbaar, omdat het in de kenmerkende oranje KWS-verpakking wordt geleverd.

Kijk naar de voordelen van Snelle Lente Rogge voor uw bedrijf in de video hierboven.

Meer informatie over de teelt of de levering van Snelle Lente Rogge is hier te verkrijgen of bij uw eigen KWS-adviseur.

Al meer dan 160 jaar veredelt KWS gewassen waaronder maïs, in de gematigde klimaatzones. Maïs is wereldwijd het meest geteelde gewas en heeft een belangrijke positie in het productassortiment van KWS.

KWS Benelux is als onafhankelijk kweekbedrijf marktleider in de Benelux in maïszaden.

De doelstelling is om iedere maïsteler te voorzien van toegevoegde waarde op het landbouwbedrijf in de vorm van goede, op het bedrijf passende, maïsrassen en een professionele teeltbegeleiding. Met trots, passie en de ervaring die is opgedaan in de landbouwpraktijk werken de medewerkers van KWS Benelux dagelijks aan het behalen van deze doelstelling.

KWS hanteert in de Benelux al meer dan 20 jaar een duidelijke visie die volledig conform is aan de goede landbouwpraktijk. Deze visie is gebaseerd op duurzaamheid, vertrouwen en degelijkheid. KWS streeft, op basis van een uitgebreid veredelingsprogramma, naar het hoogst haalbare saldo voor de teelt van voedermaïs.

Meer over KWS
Beheer
WP Admin