Doorgaan naar artikel

De oogst van Snelle Lente Rogge in beeld

De oogst van Snelle Lente Rogge in beeld

De oogst van Snelle Lente Rogge in beeld

Om een corona aantasting te voorkomen heeft KWS al in een eerder stadium besloten om de geplande velddagen Snelle Lente Rogge niet door te laten gaan. Om u toch zo goed mogelijk te informeren over de juiste manier van oogsten van Snelle Lente Rogge, presenteren we dit aan u in beeld en geluid.

Mocht u graag een persoonlijk oogstadvies of meer informatie over Snelle Lente Rogge willen hebben, dan kunt u zich wenden tot een van onze KWS-adviseurs of kijken op onze site.
We wensen u een voorspoedige oogst!

Al meer dan 160 jaar veredelt KWS gewassen waaronder maïs, in de gematigde klimaatzones. Maïs is wereldwijd het meest geteelde gewas en heeft een belangrijke positie in het productassortiment van KWS.

KWS Benelux is als onafhankelijk kweekbedrijf marktleider in de Benelux in maïszaden.

De doelstelling is om iedere maïsteler te voorzien van toegevoegde waarde op het landbouwbedrijf in de vorm van goede, op het bedrijf passende, maïsrassen en een professionele teeltbegeleiding. Met trots, passie en de ervaring die is opgedaan in de landbouwpraktijk werken de medewerkers van KWS Benelux dagelijks aan het behalen van deze doelstelling.

KWS hanteert in de Benelux al meer dan 20 jaar een duidelijke visie die volledig conform is aan de goede landbouwpraktijk. Deze visie is gebaseerd op duurzaamheid, vertrouwen en degelijkheid. KWS streeft, op basis van een uitgebreid veredelingsprogramma, naar het hoogst haalbare saldo voor de teelt van voedermaïs.

Meer over KWS

Bekijk meer

Delen

Gerelateerde artikelen

Beheer
WP Admin