Doorgaan naar artikel

Kies ook voor zekerheid met de betalingsrechtencheck

Afbeelding

Foto: Flynth

Steeds meer ondernemers kiezen voor zekerheid en laten de betalingsrechtencheck uitvoeren door Flynth. “We zien dan ook een stijging van het aantal ondernemers die ons hiervoor benaderen”, aldus Rinus Wientjens, bedrijfskundig adviseur Agro bij Flynth.

Flynth verzorgt jaarlijks ongeveer 2.500 gecombineerde opgaven. Afgelopen jaar heeft het de betalingsrechtencheck 450 keer uitgevoerd, de jaren daarvoor niet of nauwelijks, meldt Wientjens. “RVO maakt niet veel fouten, maar het is voor een ondernemer lucratief om de betalingsrechtencheck kwalitatief goed uit te laten voeren. De kosten voor de scan zijn laag en er valt in sommige gevallen financieel veel winst te behalen.”

Wientjes ziet dat in de praktijk klanten de betalingscheck ook vaak toepassen om in situaties van huur, verhuur en grondgebruikersverklaringen de premies tussen partijen goed en onderbouwd te verdelen. 

Leonard van der Helm, melkveehouder in Middenbeemster (N.-H.) vertelt: “Ik wil als ondernemer niet voor verrassingen komen te staan. Flynth heeft veel kennis en kunde in huis. De Gecombineerde Opgave en de betalingsrechtencheck laat ik uitvoeren door Flynth. Goed overzicht is voor mij als ondernemer belangrijk, want dat ontzorgt mij. Zo hou ik focus op het ondernemen.”

Meer weten over hoe onze adviseurs ook u kunnen helpen met de betalingsrechtencheck en de Gecombineerde Opgave? Neem dan contact met ons op!

De melk- en rundveehouderij wordt steeds kennisintensiever. Extra aandacht voor de liquiditeit wordt steeds belangrijker. Er zijn veel mogelijkheden om uw rendement zo hoog mogelijk te houden. De gespecialiseerde adviseurs van Flynth adviseurs en accountants ondersteunen u graag met advies, toegespitst op uw bedrijfsvoering. Daarnaast heeft u met FlynthVision, naast uw vertrouwde accountantsrapport en fiscale advisering, altijd uw ontvangsten en uitgaven scherp in beeld. Flynth voegt daar een schatting voor het komend jaar aan toe, zodat u in één oogopslag ziet hoe het gaat lopen.

Toenemende kapitaalomvang, een steeds complexere financiële situatie. Hoe speelt u in op dit soort ontwikkelingen die mogelijk ook uw bedrijf gaan raken? Onze adviseurs kunnen u begeleiden bij het aanpassen van uw systemen en bedrijfsprocessen. Uw persoonlijke situatie en wensen staan altijd centraal in ons advies.

Meer over Flynth

Bekijk meer

Delen

Gerelateerde artikelen

Beheer
WP Admin